Luchthavenvervoer-GENT.be

BOEK MET VERTROUWEN

Algemene voorwaarden

Ophaling en vervoer naar afgesproken punt

Na concreet te hebben afgesproken mag u ons verwachten op tijd en stond. Mochten er problemen zijn of u kan de tijdstip niet halen, gelieve dit te laten weten op 0476 672 716.

Afhaling en vervoer naar huis

Gelieve ons de tijdstip van aankomst, uw vluchtnummer en verdere nuttige informatie steeds mee te geven. De chauffeur zal op het afgesproken punt u verwachten. Wij maken ons kenbaar met de naam TML  Luchthavenvervoer Gent.be. Als u op de hoogte gesteld wordt van vertragingen of u mist uw vlucht, dan appreciëren we ten zeerste dat u dit laat weten op ons nummer 0476 672 716 .

Betalingsvoorwaarden

De betaling voor zowel het vervoer van en naar afgesproken punt, dient contant of met kaart te worden voldaan tijdens de heenreis. Indien u liever per overschrijving betaalt, dan kan dit op voorwaarde dat de betaling bij ons is aangekomen voor de afhaling geschied. Factuur kan ook worden aangevraagd.

Andere voorwaarden

Er geldt een rookverbod in onze wagens. Ook achten we dat u de veiligheidsnormen respecteert. Kinderstoel of zitverhoger mag u gratis gebruiken, gelieve dit te vermelden bij boeking. Wij staan niet in voor boetes wegens het niet naleven van deze maatregelen. Wij gaan ook niet in op vraag van de klant de snelheidsbeperking overschrijden, daar wij instaan voor de veiligheid van onze passagiers.

Luchthavenvoer Gent kan ook niet instaan voor onvoorziene omstandigheden zoals een ongeval, file, autopech, maar wij achten zoveel mogelijk te doen om u tijdig op uw bestemming te krijgen.

Door te reserveren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

E-mailen
Bellen
Info